All Inclusive Malediven

All Inclusive Malediven

 

De Malediven is bij uitstek één van de beste vakantiebestemmingen waar je heerlijk All Inclusive kunt genieten van alle services, faciliteiten en luxe. Bij de meeste Malediven resorts heb je de keuze uit het boeken op basis van halfpension, volpension of All Inclusive. Maar, de meeste boekers kiezen toch voor een Malediven All Inclusive vakantie.

Vakantie Malediven All Inclusive

Malediven All Inclusive Eten & Drinken

Tijdens een Maldives All Inclusive vakantie kun je vaak in één geselecteerd, of wanneer aanwezig in meerdere, restaurant(s) ontbijten, lunchen en dineren. Ook is het bij sommige all inclusive Malediven resorts mogelijk om een privébutler te krijgen. De privébutler is tijdens jullie vakantie dan 24 uur per dag all inclusive beschikbaar, als dat geen luxe is!

De meeste all inclusive Malediven resorts hebben de beschikking over meerdere restaurants, waarvan vaak één buffetrestaurant. De andere all inclusive restaurants hebben meestal een lokaal menu, een internationaal menu en specialiteiten menu.

Ook kunnen jullie de gehele all inclusive vakantie de hele dag door heerlijke drankjes halen. Bij de meeste resorts zit in de Malediven All Inclusive package: (lokale) alcoholische drankjes, non-alcoholische drankjes, koffie en thee en mineraalwater. Een all inclusive Malediven vakantie is héérlijk!

Malediven All Inclusive Ontspanning

Veel Malediven All Inclusive hotels hebben een ruime mogelijkheid aan sport- en ontspanfaciliteiten. Alle resorts op de Malediven liggen direct aan het strand, vaak liggen ze zelfs op een eigen eiland. Hierdoor kun je, zowel in de schaduw als in de zon, heerlijk genieten van het prachtige weer. Maar, ook hebben bijna alle resorts de beschikking over één of meerdere zwembad(en) en een zonneterras. Zo kun je altijd een verkoelende duik nemen.

Er zijn ook verschillende verblijven op resorts waar je de beschikking hebt over een privé zwembad of jacuzzi. Vaak is dit beschikbaar bij een huisje op palen in het water. Van deze faciliteiten mag je natuurlijk ook All Inclusive gebruik maken.

Daarnaast zijn er ook veel Malediven resorts die de beschikking hebben over een eigen wellnesscentrum. Hier kun je kiezen uit meerdere soorten beauty- en ontspanbehandelingen.  Mochten jullie meer van de sportieve activiteiten zijn, dan hebben veel resorts de mogelijkheden om te sporten. Van fitnessfaciliteiten tot en met kajakken, er is van alles mogelijk.

All inclusive Malediven

Malediven All Inclusive – Duiken & Snorkelen

Eén van de populairste bezigheden tijdens een Malediven all inclusive vakantie is snorkelen en duiken. De meeste Maldives All Inclusives resorts hebben een huisrif dichtbij het eiland. Wanneer je de prachtige onderwaterwereld van de Malediven wilt ontdekken, kun je meerdere keren per dag met een boot het water op. Rondom de eilanden zijn vaak 25 tot 40 duikspots waar je tropische vissen, koralen en zelfs haaien kunt spotten.

Maar, mocht je graag snorkelen, dan is een All Inclusive vakantie op de Malediven ook the place to be. Vlak aan de kust zijn prachtige lagunes waar je de mooiste vissen kunt spotten. Het water is erg helder en dus ideaal voor het snorkelen en duiken.

De Malediven is dus ideaal voor een luxe duikvakantie. Je zult elke dag weer iets nieuws tegen komen en unieke plekken ontdekken!

Malediven All Inclusive – Excursies

Willen jullie, naast op het strand en aan het zwembad liggen, ook wat meer van de omgeving zien? Ook dat kan tijdens een all inclusive Malediven vakantie! Er worden vaak vanuit het resort uit leuke excursies georganiseerd. Een aantal voorbeelden van de meest voorkomende Malediven vakantie All Inclusive excursies zijn: het spotten van dolfijnen, het varen op een traditionele boot en ‘Island Hopping’.

Overweeg je een vakantie naar de Malediven?

Betaal niet teveel voor je Malediven droomreis!

 

Ontvang Malediven aanbiedingen voor resorts, vliegtickets, pakketreizen & island hopping direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven